Tässä kyseisessä artikkelissa käymme läpi sitä, että kuinka tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa? Voiko sen tukemisen tehdä ilmaisesti vai myös rahallisesti!? Käydään läpi tätä kysymystä tässä artikkelissa!

Muistuttaisin, että tämä Monokulttuuri – sivusto ei ole Monokulttuuri – työryhmän jäsenten ylläpitämä vaan täysin ulkopuolisen tahon toiminnan kautta luotu sivusto. Siitä syystä, että jollekin ei tule sitä mielen tilaa, että tässä oltaisiin kerjäämässä rahaa työryhmän jäsenten toimesta.

Kaikki menetelmät mitä tässä artikkelissa tullaan julkaisemaan eivät ole missään nimessä petollisia kavalluksia tämän sivuston ylläpitäjälle. Vaan ajatuksena on siis vain tässä artikkelissa näyttää näitä mahdollisuuksia miten voit tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa!

Päälähtöisesti niinkuin tämän sivun teema haluaa tuoda ilmi, on luoda niin sanottu portaali ihmisilletiedon jyväpaikka. Jotta he voivat itse valita sen mieleisen tavan tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa. Olkoot se ilmainen tai rahallinen investointi. Toivottavasti tuli ymmärrettävästi!

Otsikot artikkelissa ovat seuraavat:

 • Kuinka tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa?
 • Ilmainen tapa tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa!
 • Tue toimintaa Sosiaalisessa mediassa!
 • Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa Facebookissa!
 • Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa Twitterissä!
 • Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa muissa Sosiaalisissa medioissa!
 • Tue toimintaa katsomalla Monokulttuuri – lähetyksiä!
 • Tue toimintaa lähtemällä mukaan!
 • Tue toimintaa tekemällä sisältöä!
 • Rahallinen tapa tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa!
 • Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa ostamalla fani tuotteita!
 • Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa lähettämällä maksullisia viestejä!
 • Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa ostamalla Virtuaalisia Lemon pisteitä!
 • Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa olemalla kuukausitilaaja!
 • Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa tilisiirtona!
 • Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa kryptovaluuttojen avulla!
 • Yhteenveto

Kuinka tukea Monokulttuuri - työryhmän toimintaa?

Kuinka tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa?

Jokainen tuettu ele, teko ja tapa on ehdottomasti hyvä asia, kun kyseessä on Monokulttuuri – työryhmä. Ihmiset varmasti miettivät aika ajoin, että kuinka hän voisi tämän Monokulttuuri – työryhmän toimintaa tukea. Hän voi esimerkiksi miettiä, että voisinko tukea heitä rahallisesti vai jospa voisinkin auttaa ilmaiseksi jollain tavalla!

Kummatkin menetelmät ovat todella mahtavia ja tärkeitä. Näkisin, että kummatkin tavat olisivat varmasti sellaisia asioita minkä tämä Monokulttuuri- työryhmä ottaisi mielellään vastaan! Mutta mitä nämä tavat sitten voivat olla, käydään niitä läpi tässä artikkelissa!

Aloitetaan tämän artikkelin läpikäynti ilmaisilla menetelmillä, koska niitä on niin paljon ja näkisin, että jokainen meistä ainakin voisi mahdollisesti tehdä ainakin yhden tai monenkin asian!


Kuinka Tukea Monokulttuuri - Työryhmän Toimintaa?

Ilmainen tapa tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa!

Niinkuin jo kerkesin sanomaan, niin näitä ilmaisia tapoja tukemiseen löytyy niin paljon, että yritän ne sitten ryhmittää omiin otsikkoihinsa! Valitset sieltä sitten itselle mieleisen ja teet sen tai sitten vastaisuudessaan teet monta asiaa samanaikaisesti!

Mutta aloitetaan, koska uskoisin sinullakin tämän kiinnostavan.


Tue toimintaa Sosiaalisessa mediassa!

Jokainen meistä todennäköisesti on jossain sosiaalisen median syöväreissä ja kun Monokulttuuri – työryhmän toiminta aikalailla pohjautuu sosiaalisen median ympäristöön. Löydä Monokulttuuri – työryhmän jäsenet näistä sosiaalisen median kanavista ja iske niin sanotusti kiinni heidän tarjoamaan sisältöön!

Kun olet löytänyt heidät, niin isoin ilmainen tapa tukea Monokulttuuri – työryhmää on seurata heitä ja jakaa heidän sisältöänsä näissä eriävissä alustoissa muille käyttäjille. Koska informaatio vain ja ainoastaan liikkuu jakamisen erilaisilla menetelmillä.

Jos mahdollisesti et pysty jakamaan missään tai et viitsi imagosi takia näin tehdä, ei hätää! Voit ehdottomasti myös tykätä Monokulttuuri – työryhmän erilaisesta tuotannosta mitä he julkaisevat omissa sosiaalisen median tileissään. esim. Kuvat, videot ja tekstit.

Näin tekemällä annat ja luot kyseisille julkaisuille lisä buustia, jonka tämä sosiaalisen median alustan automaatinen algoritmi havaitsee. Tällöin tämä alusta nostaa tämän enemmän näkyviin ihmisten sosiaalisen medioiden aikajanoihin.

Aikalailla kaikki sosiaalisen median alustat ovat samanlaisia ja toimivat jokseenkin samankaltaisesti, mutta siirrytään ensiksi käsittelemään Facebook:kia!


Kuinka Tukea Monokulttuuri - Työryhmän Toimintaa?

Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa Facebookissa!

Jos käytät paljon Facebook:ia erilaisen sisällön seuraamiseen ja haluat tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa siellä. Ehdottomasti suosittelen käyttämään näistä seuraavista iconeista:

Sydän tai Halaus iconia, koska nämä tilastollisesti nostavat julkaisua enemmän ylös päin ihmisten aikajanoissa, kuin muut! Tietenkin muillakin iconeilla on tietty painoarvo, mutta nämä kaksi iconia näyttävät Facebook:ille sen, että tämä sisältö on hyvä ja mielenkiintoinen! Siispä nostamme sen ylös, jolloin Monokulttuuri – työryhmän jäsenen julkaisu saa enemmän näkyvyyttä. Aika yksinkertaista, eikö niin!?

Tietenkin näihinkin nostamisen olosuhteisiin sisältyy muitakin syitä, joista yksi on kommentit! Jos tykkäät kirjoittaa, niin tukemisen voit ehdottomasti tehdä siten. Että kirjoita yli 2 – 3 lauseisia tekstejä Monokulttuuri – työryhmän julkaisuihin. Välttele linkkien sisällyttämistä, koska Facebook ei niistä kovin tykkää! Koska nehän vievät käyttäjän muuhun sivustolle, käyttämästä heidän palveluaan ja voivat luokita tekemäsi viestin spämmiksi.

Sisällytä näihin kommentteihin myös aika ajoin kuvia, koska nekin nostavat julkaisua ylöspäin! Käytä myös kommenteissa hashtag:eja, koska ne Facebook:in algoritmi nappaa ja siirtää hakukoneeseensa!

Facebookissa voit tehdä siis näin:

 • Seuraa Monokulttuuri – työryhmän jäseniä.
 • Tykkää julkaisuista ”käyttämällä oikeita iconeita”.
 • Jakamalla julkaisuja.
 • Kommentoimalla 2 – 3 lause rakentein.
 • Käyttämällä kuvia ja hashtageja.

Kuinka Tukea Monokulttuuri - Työryhmän Toimintaa?

Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa Twitterissä!

Jos käytät paljon Twitteriä erilaisen sisällön seuraamiseen ja haluat tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa siellä.

Aikalailla samankaltaiset menetelmät käyvät myös Twitterissä, kuin Facebookissa! Kuitenkaan Twitterissä ei ole käytössä iconit vaan pelkkä ”Sydän” tykkäys. Tätä toimintoa yksinkertaisesti pommittamalla nostattaa kyseisten Twitter julkaisujen näkyvyyttä aikajanassa!

Kuvat vastaisuudessaan ovat todella tärkeä elementti Twitterissä, yritä siitä syystä liittää Monokulttuuri – työryhmän julkaisuihin myös kuvia. Jos olet kommentoimassa näitä julkaisuja, niin yritä myös niihinkin kirjoittaa 2 – 3 lauseisia kokonaisuuksia. Lisää niihin hashtagit, koska nämähän se Twitter helpommin nappaa hakukoneeseensa, kuin pelkän sanan.

Näin toimimalla nostatat Monokulttuuri – työryhmän jäsenten julkaisuja, kuin myös tietenkin omat julkaisusi näin nousevat. Tietenkin myös tärkeä elementti Twitterissä on ”ReTweet” nappi, joka on siis jakamis nappi!

Kun jaat sisältöä, on täysin mahdollista, johon en sano 100% faktana! Mutta jos jaat jonkin Monokulttuuri – työryhmän julkaisun Twitterissä, niin älä välttämättä paina pelkkää ”ReTweet” nappia. Vaan paina sitä toista nappia, mikä mahdollistaa sinulle kommentoinnin mahdollisuuden.

Jos liität jakamaasi asiaan oman kommenttisi/hashtagit, Twitter ehkä todennäköisesti nostattaa kyseistä julkaisua enemmän ylös päin kuin pelkkää ”ReTweet” nappia käyttäessä. Suosittelen käyttämään kuitenkin jompaa kumpaa menetelmää. Jotta Monokulttuuri – työryhmän julkaisut nousevat ylöspäin!

Twitterissä voit tehdä siis näin:

 • Seuraa Monokulttuuri – työryhmän jäseniä.
 • Tykkää julkaisuista.
 • Jaa julkaisuja.
 • Kommentoimalla 2 – 3 lause rakentein.
 • Käyttämällä kuvia ja hashtageja.

Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa muissa Sosiaalisissa medioissa!

Monokulttuuri – työryhmän jäsenet eivät nyt kovin monessa sosiaalisen median alustalla ole aktiivisia, mutta kuitenkin suosittelisimme jokaisen heitä tukevan henkilön myös näissäkin medioissa tekevän edellisiä toimia kuin Facebookissa ja Twitterissä.

Vaikkakin voikin ajatella, että yksi seuraaminen, tykkäys, jako tai kommentti ei ole kovin merkityksellinen. Mutta jos tämän tekee laadukkaasti ja oikeasti hartaasti miettien, niin merkitys on paljon suurempi! Toivottavasti ymmärrät!

Tukevat kommentit ovat aina ilahduttavaa kuunneltavaa, koska se ehdottomasti antaa meille jokaiselle intoa ja tarmoa jatkaa sitä mitä olemme tehneet.

Näistä asioista tiedämme tekevämme jotain oikein!


Tue toimintaa katsomalla Monokulttuuri – lähetyksiä!

Voit tukea Monokulttuuri – työryhmää yksinkertaisesti seuraamalla heidän lähetyksiään ja kuuntelemalla heitä mitä heillä oikein on sanottavana! Yritä ymmärtää ja jokseenkin itsekin myös läpikäydä käsiteltyjä aiheita analyyttisesti.

Monokulttuuri työryhmälle varmasti on tärkeätä, että he tietävät. Että sinä ymmärrät heidän puhettansa, jotta heidän ei tarvitse niitä samaisia aiheita läpikäydä uudestaan ja uudestaan.

Tietenkin tietynlainen kertaaminen meille jokaiselle varmasti tekee hyvää ja monet asioista pitääkin käydä kertaalleen läpi. Varsinkin silloin kun aihe ja teema on ajankohtainen!

Katsomalla lähetyksiä Live lähetyksinä tai nauhoitettuna taltiointeina on kummatkin tärkeitä! Jos katsojaluvut lähetyksissä olisivat pienehköt, niin uskoisin Monokulttuuri – työryhmän jäsenten ajatukset olevan siinä. Että heidän tekemä työ ja materiaali ei ole kiinnostavaa!

Jos kuitenkaan et jaksa tai halua kuunnella lähetyksiä ollenkaan, niin voit ehdottomasti jättää kyseisen lähetyksen päälle taustalle. Jotta muut tausta katselu kerrat lisääntyvät ja näiden live taltiointi alustojen algoritmi näkee heidän sisällönsä mielenkiintoisena. Jolloin he nostavat Monokulttuuri – työryhmän live lähetyksen ehkäpä sinne etusivulle muille ihmisille katseltaviksi.

Tämän toiminnan kautta Monokulttuuri – lähetykset voivat saada paljon enemmän uusia katsojia ja tietoisuutta levitettyä.


Tue toimintaa lähtemällä mukaan!

Monet Monokulttuuri – työryhmän jäsenistä ovat live- lähetyksissään sanoneet, että toimintaa ei valitettavasti voi jättää ainoastaan heidän kontolleen ja heidän tehtäväksi. Vaan kuulijoiden myöskin pitäisi lähteä toimintaan mukaan!

Monokulttuuri – työryhmän työhän on yksinkertaisuudessaan tiedon levittämistä. Mutta ennen sen levittämistä, täytyy se tieto tietenkin kerätä jostain, läpikäydä se ja sen jälkeen levittää kuulijoille nähdyksi.

Tietenkään kaikkeen yhdellä ihmisellä ei ole aikaa, mutta jos ihmiset toimisivat ryhmänä. Niinkuin Monokulttuuri – työryhmä tekee. Niin informaation hankkiminen, teettäminen ja jakaminen onnistuu paljon helpommin, kun toimitaan ryhmänä. Aikaakin jokaiselle ryhmäläiselle jää enemmän, kun ryhmäläisiä on lukuisia.

Ajatuksena tällä ei ole missään nimessä rakentaa mitään koloniaa tai armeijaa. Vaan ajatuksena olisi vain, että ihmiset ja kuulijat itsekin myös hankkisivat – keräisivät materiaalia. Jotka sitten levittävät vaikkapa muille osapuolille.

On erittäin todennäköistä, että monet asioista jäävät näkemättä, kun aikaa ei riitä kaiken tiedon keräämiseen. Auta myös sinä siinä tehtävässä!


Tue toimintaa tekemällä sisältöä!

Tämä toiminta voisia liittyä edelliseen, mutta ajatellaan vaikkapa tätä Monokulttuuri – sivustoa. Minä tuen Monokulttuuri – työryhmän toimintaa tekemällä sisältöä! Mitä se sisältö on? Minä teen informaatiota ja sisältöä mikä omasta mielestäni hyödyttää Monokulttuuri – työryhmän toimintaa.

Tämän sivuston ideana on siis jakaa informaatiota tietylle osalle kansasta portaali sivuston teemaisesti, jotka mahdollisesti hakevat ehkä tätä tietoa mitä olen kirjoittanut tai jotain muuta mitä täällä sivustolla löytyy.

Mitä sinä voisit tehdä tukeaksi Monokulttuuria? Minkälaista sisältöä sinä voisit tehdä? Sisältöhän ei tarkoita mitään artikkelia mitä minä teen!

Vaan sisältö voi tarkoittaa monenlaista muutakin. Voit tehdä Monokulttuuri – työryhmään liittyvää materiaalia. Esim. Kuvia, videoita ja tekstejä.

Jos olet hyvä piirtämään – tee hienoja piirustuksia jotka korostavat vaikkapa Monokulttuurin työryhmän toimintaa.

Jos olet hyvä tekemään/muokkailemaan videoita – tee vaikkapa mahtavia lyhyitä videoita, joita voi vaikkapa käyttää Monokulttuuri lähetyksissä tai sen ulkopuolella.

Jos olet hyvä kirjoittamaan – tee vaikkapa artikkeleita, analyyseja, mielipide kirjoituksia jostain teemasta mitä Monokulttuuri – työryhmä on vaikkapa käsitellyt. Lähetä se vaikka Partisaani.com sivustolle tai Kansalainen.fi uutiskanavaan jos mahdollista. Tai jospa voitkin auttaa PT-Mediaa jossain asiassa sisällön tuotannossa.

Jos olet hyvä puhumaan – tee sinäkin videoita tai sitten puhut livenä ystäville ajankohtaisista aiheista ja teemoista jotka sinua kiinnostavat. Näin tekemällä kuulijoita ja tietyllä tavalla myöskin valveutuneita ihmisiä syntyy vielä enemmän yhteiskuntaan.

Jos omaat jonkin muun taidon, millä Monokulttuuri – työryhmällä voisi olla tarvetta. Mieti sitä, että voisitko sillä taidolla tuoda jotain Monokulttuuri työryhmälle. Tiedätkö elektroniikan päälle, laitteiden, ruokien, vaatteiden tai ihan mikä tahansa!

Osaatko tuoda ilmi vaikkapa kehitys ideoita joihinkin asioihin, näetkö jonkin asian virheellisenä ja näkisit sen toimivan paremmin jos tekeekin näin!

Mieti siis omia taitojasi, mitä sinä voit niin sanotusti tuoda pöytään! Jokainen meistä tietää jotain, mutta kaikki eivät tiedä samaa!


Rahallinen tapa tukea Monokulttuuri - työryhmän toimintaa!

Rahallinen tapa tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa!

Rahallinen tapa tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa on myös todella tärkeätä. Sinälläänsähän tämä on se helpoin tapa, koska silloin ei tarvitse tavallaan tehdä mitään muuta kuin siirtää rahaa paikasta toiseen.

Tietenkin työ tämän rahan ansaitsemiseen on tehty, niin sen rahan tekemiseen olevaa työtä ei voida tietää tai kiistää, jolloin onko se sittenkään helppo kuin väitänkin.

Kaikkihan eivät välttämättä tiedä tai ymmärrä sitä, että Monokulttuuri – työryhmän työhän ei ollut alkujaan niin rutiiniomaista tai muutoinkaan työtä sinälläänsäkään. Koska se toimi alkujaan harrastuksen omaisesti tai ennemminkin mielenkiinnon kautta. Jolloin sitä materiaalia mitä kerättiin, selvitettiin ei ollut säännöllistä jos vertaa normaaliin työhön.

Nyt asia on kuitenkin toisin!

Monokulttuuri – työryhmä tekee tätä työtä nyt siltä pohjalta, että se on säännöllistä ja rutiininomaista. Niinkuin normaaleissa työpaikoissa on. Joka tarkoittaa sitä, että heidän tekemä työ olisi myös hyväkin tuottaa heille palkkio tehdystä työstä. Jotta he voivat toimintaa jatkaa työn näkökulmasta, heille myös pitää saada rahaa elämän ylläpitämiseen. Toivottavasti ymmärrät!

Tässä tapauksessa tällaiset rahalliset tavat auttaa Monokulttuuri – työryhmää ovat todella hyviä, koska se mahdollistaa heille elinkeinon lähteen! Suomessahan aikalailla kaikenlainen rahan antaminen lahjoitus mielessä on kiellettyä tietyltä osin.

Jos rahaa haluaa, pitää olla rahankeräys lupa! Mitä pitää sitten hakea Poliisilta ja siinä on sitten omat lailliset asiat mitä pitää noudattaa.

Monokulttuuri – työryhmä kuitenkin on kirjattu nykyjään yritykseksi, jolloin heidän toimintaan edelleytyy yritystoiminnalliset säädökset. Heille välitetyt rahat eivät ole lahjoituksia vaan enemmänkin palvelun maksamista tai yritystoiminnallista ostamista.

Ehkä selitin väärin, mutta ymmärrät kuitenkin! Heidän toimintaa voi siis tukea rahallisesti ja ehdottomasti myös laillisesti!

Monokulttuuri – työryhmän Y-tunnus: 3149689-7

Mutta miten tätä rahallista tukea voit sinä heille sitten antaa? Kuinka tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa rahallisesti?

Käydään näitä menetelmiä seuraavaksi!


Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa ostamalla fani tuotteita!

Monokulttuuri – työryhmällä on oma fani kauppansa, mistä voi ostaa erilaisia teema mukeja, paitoja ja lippiksiä. Kun ostat näitä kyseisiä tuotteita, voit tukea Monokulttuurin toimintaa.

Jokaisesta ostetusta tuotteesta Monokulttuuri saa tietyn suuruisen summan/palkkion, tämä tietenkin riippuu ostetun tuotteen hinnasta ja määrästä!

Kyseisen fanikaupan voit löytää täältä: https://juneslokka.live/merch

Fani kaupasta ostaminen on hyvä keino saada myös itselle jotain, kuin myös samalla tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa.

Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa lähettämällä maksullisia viestejä!

Tämä on ollut monen ihmisen suosiossa oleva menetelmä, tässä yksinkertaisuudessaan laaditaan itse tekemä viesti, joka sitten lähetetään Monokulttuuri – työryhmälle. Tämä kyseinen viestihän on siis maksullinen, jonka joku neljästä Monokulttuuri – työryhmän jäsenistä sitten lukee heidän live lähetyksissään.

Näitä kyseisiä maksullisia viestejä voidaan lähettää kahdesta eriävästä paikasta, jotka ovat seuraavat: JunesLokka Live https://juneslokka.live tai PayPal palvelu: https://www.paypal.me/monokulttuuri

Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa ostamalla Virtuaalisia Lemon pisteitä!

Monokulttuuri – työryhmän pääasiallinen lähetys alustahan on Dlive – palvelu, tässä kyseisessä palvelussa ihmiset pystyvät ostamaan Virtuaalisia Lemon pisteitä! Jonka he voivat sitten käyttää Dlivessä olevien lähetysten tukemiseen.

Monet ihmisistä näin tekevätkin, että ostavat näitä lemon pisteitä ja sitten tukevat Monokulttuuri – työryhmän toimintaa lahjoittamalla niitä lemon pisteitä lähetyksien aikana!

Tarvitset tämän tekemiseen Dlive tunnuksen, jonka voit tehdä vaikkapa täällä: https://dlive.tv/VPFM

Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa olemalla kuukausitilaaja!

Voit tukea myös Monokulttuuri työtä olemalla kuukausitilaaja palvelussa nimeltään subscribestar. Toiminta-ajatuksena sivusto automaattisesti tukee sitä toimijaa, jolle olet määrännyt tietynsuuruisen summan maksettavaksi.

Kun olet tämän summan määrännyt, niin subscribestar ottaa sen summan automaattisesti sinun pankkitililtäsi ja siirtää sen Monokulttuuri – työryhmän subscribestar tilille. Josta he voivat sen sitten siirtää omalle yritys tilillensä.

Tällä hetkellä nämä summat ovat 2$, 5$, 10$, 20$, 50$ /kuukaudessa.

Kyseisen kuukausitilaaja palvelun voit löytää täältä: https://www.subscribestar.com/vihapuhefm

Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa tilisiirtona!

Toimintaa ehdottomasti pystyy helposti myös tukemaan normaalilla tilisiirto maksuna, jonka voi tehdä omaa pankkia käyttäen.

Kyseisen Monokulttuuri – työryhmän pankkitilin IBAN:in voit löytää esimerkiksi täältä: https://dlive.tv/VPFM

Muista kirjoittaa pankin tarjoamaan viestikenttään jokin viesti, että Monokulttuuri – työryhmä tietää mistä on kyse! He voivat lukea sen mahdollisesti heidän live- lähetyksessään!

Tue Monokulttuuri – työryhmän toimintaa kryptovaluuttojen avulla!

Monokulttuuri – työryhmälle voidaan myös lähettää BitCoin (BTC) – kryptovaluuttaa halutessaan.

Kyseisen Monokulttuuri – työryhmän BTC – salkun numeron voit löytää täältä: https://dlive.tv/VPFM

Muista tarkistaa kyseinen salkun numero sarja moneen kertaan, jotta kryptovaluutat oikeasti menevät sinne minne haluatkin sen menevän.


Yhteenveto

Erilaisia tukemisen muotoja on siis useita ja jokaisella tukemisen muodolla on tietysti jonkinlainen merkitys Monokulttuuri – työryhmän toimintaan. Jos tukemisen haluat näyttää ja tehdä rahallisin keinoin, suosittelemme ehdottomasti miettimään mikä näistä lueteltavista asioista olisi sinulle se sopivin ja mikä olisi myös Monokulttuuri – työryhmälle se sopivin.

Valitettavasti, jotkin näistä toimijoista ottavat myös oman suuren ”välityspalkkion” kun heidän palveluitaan käyttää. Ymmärtäähän sen, että pitäähän heidänkin omaa liiketoimintaa ylläpitää.

Todennäköisesti vähiten välistä ottaa normaali tilisiirto ja maksulliset viestit. Kannattaa kuitenkin miettiä, että mikä näistä tapoista olisi sinulle se parhain keino ja ehkä myös helpoin tukemisen muoto olkoot se ilmainen tai rahallinen.

Muistutan, että pienikin apu on tärkeä! Sinun panostus tukemisessa on tärkeää, mutta jos oikeasti siltä tuntuu, että et voi auttaa ollenkaan?! Voin sanoa, että henkinen tukeminenkin on tärkeää toimintaa! Mieti ajatuksissasi positiivisia ajatuksia Monokulttuuri – työryhmästä, niin sekin jo auttaa sinua itseäsi ajattelemaan elämää positiivisessa valossa ja voit nauttia elämästäkin enemmän! 🙂

Toivottavasti kyseinen – Kuinka tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa? – artikkeli oli sinulle jokseenkin hyödyllinen tai se avarsi sinulle uusia ajatuksia!

Terveisin & Kiittäen

Monokulttuuri – sivusto ylläpito!