Tämä artikkeli käsittelee aihetta, että milloin on seuraava Monokulttuuri tai Vihapuhe lähetys? Tämä ohje artikkeli on tehty siitä syystä, jotta se lisäisi tietoisuutta mahdollisista Monokulttuuri ja Vihapuhe live – lähetysajoista. Jotka ovat tuottaneet aika ajoin paljon kysymyksiä ja hämmennyksiä!

Artikkelissa käsitellään myöskin sitä, että millä tavoin näistä mahdollisista uusista ja vanhoista lähetyksistä voi kuulijat tietää omassa arkipäiväisessä elämässään. Jotta he eivät jäisi paitsi mahdollisista lähetyksistä ja tieto mitä Monokulttuuri – työryhmä tarjoaa ei jää kuulematta tai näkemättä!

Tämän ohje artikkelin otsikot ovat seuraavat:

  • Milloin on seuraava Monokulttuuri tai Vihapuhe- lähetys?
  • Kuinka saada tieto uusista Monokulttuuri ja Vihapuhe lähetyksistä?
  • Tilaa Dlive VPFM – kanava!
  • Tilaa Monokulttuuri – Telegram kanava!
  • Seuraa Monokulttuuri – Twitter tiliä!
  • Seuraa Monokulttuuri – Discord kanavaa!
  • Seuraa Monokulttuuri – VK ryhmää!
  • Mitä me suosittelemme sinut tekemään!?

Milloin on seuraava Monokulttuuri tai Vihapuhe - lähetys

Milloin on seuraava Monokulttuuri tai Vihapuhe- lähetys?

Tämä on varmasti monelle ihmisille kiinnostavaa tietää, jotta he voisivat oman arkipäiväisensä rytminsä myös ajoittaa Monokulttuuri ja Vihapuhe live- lähetyksien tempolle.

Tarkkaa ja täsmällistä aikaa ei voida tietenkään kaikille live- lähetyksille sanoa, mutta Monokulttuuri FM lähetykset ovat rakentuneet siten. Että kyseisiä live- taltiointeja tulee olemaan yleensä ainakin sen kerran viikossa. Näiden vuosien aikana, jolloin näitä Monokulttuuri lähetyksiä ollaan tehty on yleensä ollut keskiviikkona. Nämä lähetykset ovat alkaneet suurinpiirtein 19.00 – 20.00 Suomen aikaa!

Valitettavasti, kun Monokulttuuri – työryhmän jäsenillä on omat ja eriävät vuorokausilliset elämän rytmit. Niin näiden lähetyksien tarkka alkamis aika voi muuttua täysin tai jotain Monokulttuuri – työryhmän jäsentä ei saada kyseiseen ollenkaan lähetykseen mukaan. Jossain tapauksissa on tullut pienoinen viikon paussi lähetyksille, lomien ja muiden olosuhteiden takia.

Näiden vuosien aikana, jolloin Monokulttuuri – työryhmän pitämiä lähetyksiä on pidetty. Ovat olleet kuitenkin tilastollisesti samana päivänä elikkä Keskiviikkoisin. Joskus lähetyksiä voi tulla kaksikin viikossa, jos jokin teema ja aihe on ajankohtainen. Tämä kuitenkin on harvinaista!

Vihapuhe FM – osalta lähetykset ilmaantuvat nopeammalla tempolla ja näitä kyseisiä taltiointeja voi tulla parhaimmillaan jopa kolme viikossa! Tämä tietenkin edellyttää sitä, että jokin teema olisi ajankohtainen ja keskustelua riittäisi lähetyksien pitämiseksi.

Vihapuhe FM- lähetykset tulevat yleensä illalla ja ovat myöskin alkaneet näiden vuosien aikana tilastollisesti 19.00 – 20.00 välillä.

Kyseisiä live-lähetyksiä ei tietenkään missään nimessä tarvitse katsoa silloin kun lähetys on käynnissä. Vaan Monokulttuuri tai Vihapuhe lähetyksen voi ehdottomasti katsoa myös jälkitallenteena. Jolloin kuulija itse voi asettaa itselleensä mieleisen ajan ja paikan!

Näitä kyseisiä jälkitallenteita voidaan kuunnella ja katsoa esimerkiksi:


Kuinka saada tieto uusista Monokulttuuri ja Vihapuhe lähetyksistä?

Kuinka saada tieto uusista Monokulttuuri ja Vihapuhe lähetyksistä?

Jos kuitenkin haluat seurata lähetyksiä interaktiivisesti heti kun se ajankohtainen ja mahdollista, sekä haluat tietää milloin seuraava lähetys on tulossa tai alkamassa!

Jos näin on, niin suosittelemme tekemään jonkin seuraavista toimista!

Tilaa Dlive VPFM – kanava!

Jotta voit saada täsmällisen ajankohdan siitä, että milloin Monokulttuuri tai Vihapuhe – lähetys on alkamassa. Niin yksi parhaista keinoista on tilata juurikin Dlive VPFM – kanava! Jos olet tilannut VPFM – kanavan, niin kaikkien tilauksiesi suorat live- taltioinnit ja jälkitallenteet voit löytää Dliven etusivulta!

Jos sinulta löytyy älypuhelin, johon pystyy asentamaan erillisiä ohjelmia. Lataa Dliven – virallinen ohjelma puhelimeesi APPStoresta tai Google Storesta! Rekisteröidy ja tilaa VPFM – kanava, jolloin asentamasi DLive ohjelma ilmoittaa alkavasta lähetyksestä suoraan puhelimeesi.

Jolloin pääset helposti napsauttamalla katsomaan Monokulttuuri lähetystä!


Tilaa Monokulttuuri – Telegram kanava!

Ehkä tehokkain keino tietää seuraavista tulevista lähetyksistä on tilata Monokulttuuri – FM ja Vihapuhe – FM virallinen Telegram kanava!

Tarvitset tähän myöskin älypuhelimen ja sinun pitää asentaa Telegramin virallinen sovellus puhelimeesi. Telegram – ohjelman voit ladata APPStoresta tai Google Storesta! Tarvitset Telegram tilin tekemiseen liittää puhelinnumerosi.

Kyseisen Monokulttuuri – Telegram kanavan voit löytää vastaisuudessaan täältä: https://t.me/monokulttuuri , jossa sovellus kysyy oletko varma ja halukas aukaisemaan kyseisen kanavan ja liittää sen Telegram sovellukseen!

Aina kun uusi lähetys on alkamassa, saat ilmoituksen Monokulttuuri -Telegram kanavaan, jolloin myös puhelimesi aktivoituu ja ilmoittaa kätevästi!


Seuraa Monokulttuuri – Twitter tiliä!

Keinoja tietenkin on monia, niinkuin myös tämä seuraava! Jos sinulta löytyy Twitter tili, niin käy ihmeessä seuraamassa Monokulttuuri – työryhmän virallista Twitter tiliä! Sen löydät täältä: https://twitter.com/monokulttuuri

Kun seuraat kyseistä Monokulttuuri – Twitter tiliä voit päästä näkemään ja kokemaan, milloin uudet lähetykset ovat alkamassa. Voit niitä lähetyksiä myös itse asiassa seurata Twitteriä käyttäessäsi! Twitter ja Periscope, kun tekevät yhteistyötä. Niin käynnissä oleva Live- lähetys voidaan nähdä Twitter aikajanassasi!


Seuraa Monokulttuuri – Discord kanavaa!

Jos olet paljon tietokoneen äärellä tai sinulta muutoinkin löytyy Discord sovellus älypuhelimesta tai tietokoneeltasi. Voit saada alkavista lähetyksistä ilmoituksen helposti asentamalla Discord sovelluksen ja seuraamalla Monokulttuuri työryhmän virallista Discord kanavaa!

Virallisen Discord ohjelmiston voit ladata tietokoneelle tai älypuhelimeen vaikkapa täältä: https://discord.com/download.

Kyseisen Monokulttuuri – discord kanavan voit vastaisuudessaan löytää täältä: https://discord.gg/Y73VFtZ , tähän viralliseen Monokulttuuri kanavaan tulee ilmoitukset siitä, että milloin seuraava lähetys on tulossa ja alkamassa! Näppärää ja kätevää!


Seuraa Monokulttuuri – VK ryhmää!

Jos sinulta löytyy VK – sosiaalisen median tili! Voit tässä kyseisessä sosiaalisesta mediasta myös löytää virallisen Monokulttuuri VK – Ryhmän! Jossa samankaltaisesti kuin Twitterissäkin, ilmoitetaan alkavista lähetyksistä ja voit katsoa myös sielläkin lähetyksiä suorana!

Vanhat lähetykset myöskin tallentuvat VK kanaviin, joka tietenkin helpottaa niiden löytämistä jos haluaakin katsoa jälkitallenteena!


Mitä me suosittelemme sinut tekemään?

Mitä me suosittelemme sinut tekemään!?

Jokaisen meidän ihmisen elämä on jokseenkin erinlainen, meillä on omat tapamme, rutiinit ja rytmit toimintaamme. Jotkin näistä edellisissä otsikoissa olevista menetelmistä ja tavoista, ei ehkä välttämättä käykään kaikille.

Siitä syystä meidän jokaisen pitäisi löytää itsellemme sen parhain keino seurata Monokulttuuri – työryhmän työskentelyä. Näkisimme kuitenkin, että helpoin ja nopein tapa seuraamiseen olisi tilata VPFM Dlive – kanava tai sitten Monokulttuuri Telegram – kanava, jolloin saat tiedon mahdollisista lähetyksistä nopeasti ja varmasti!

Tietty edellinen vinkki tietenkin oli niille tarkoitettu, jotka haluavat katsoa live lähetykset heti kun mahdollista! Jos haluat katsoa tai kuunnella jälkitallenteena oman ajan kanssa, niin suosittelemme ehdottomasti siirtymään BitChute – palveluun. Mistä siis löydät Monokulttuuri ja Vihapuhe omat kanavat.

Näkisimme, että tällöin sinulle mahdollistuu selvin rakenne niiden katsomiseen päivämäärällisesti ajateltuna. Toivotamme jokaiselle kuulijalle mielekästä katsomista ja kuuntelemista! Toivottavasti pysyt Monokulttuuri – työryhmän säteen ympärillä!

Toivottavasti olit kiinnostunut kyseisestä – Milloin on seuraava Monokulttuuri tai Vihapuhe- lähetys? ohje artikkelista! Toivon, että siitä on jollekin apua tai se toisi tietynlaista selvyyttä!

Terveisin & Kiittäen

Monokulttuuri – sivuston ylläpitäjä!