Mono?

Monokulttuuri.com on eräänlainen portaali teemainen sivusto luotuna tukemaan Monokulttuuri – työryhmän tärkeää työskentelyä. Sillä ajatuksella, että heistä kiinnostuneet ihmiset löytäisivät ja kohtaisivat heidät paremmin nyt ja tulevaisuudessa. Tähän Monokulttuuri – työryhmään kuuluu Tiina Wiik, Paavo Tajukangas, Tuukka Kuru ja Junes Lokka!

Keitä nämä kyseiset henkilöt sitten ovat? Jokaisen näiden henkilön tarina on pitkä, mutta lyhykäisyydessään he ovat työryhmä joka käsittelee Suomessa kuin myös muualla maailmassa tapahtuvia teemoja, ilmiöitä ja aiheita. He läpikäyvät näitä erilaisia aiheita ja teemoja heidän MonokulttuuriFM, VihapuheFM OutOfLine live- lähetyksissään.

Toiminta-ajatuksena tällä kyseisellä sivustolla on johdatella tai näyttää enemmänkin tietynlaista suuntaa mistä tämän työryhmän jäsenet voidaan löytää ja kohdata. Monokulttuuri – työryhmän tärkeä työskentely on jo jakaantunut niin moneen eri elementilliseen sijaintiin, jolloin heitä on vaikea löytää ja siitä syystä tämä sivusto tultiin luomaan.

Ideana on siis tietyllä tavalla auttaa ihmistä löytämään tämän Monokulttuuri – työryhmän muut tuotannolliset sijainnit, missä he työskentelevät tai jakavat informaatiotaan. Näitä erilaisia tuotannollisia sijainteja ovat heidän live- lähetys alustat, blogit, sosiaalisen median tilit ja muut heidän työskentelyään tukevat alustat.

Tämän sivuston pääasiallisena ideana on siis vain ja ainoastaan olla näyttämässä sitä tietynlaista suuntaa mistä nämä Monokulttuuri – työryhmän jäsenet löytyvät. Tietyllä tavalla sivuston ideaa voisi verrata tienristeykseen, mistä löytyy omanlaisensa kyltti neuvomassa ehkä sitä oikeata suuntaa.

Monokulttuuri.com sivusto on luotu harrastuspohjalta ja se ei toimi minkäänlaisen ulkopuolisen rahoituksen kautta. Ei ainakaan vielä, mutta uskoisin, että näin asia tulee olemaan aina. Sivustoa tullaan päivittämään uusien teemojen ja asioiden ilmi tullessa. Sivusto todennäköisesti päivittyy tasaisesti aina kun uusia kehitys ideoita syntyy.

Monokulttuuri – sivuston ideana on siis tukea Monokulttuuri – työryhmän toimintaa, tukeminen myös tapahtuu myös muissa medioissa jotka ovat seuraavat:

Sivuston pääasiallisena ylläpitäjänä toimii Juhamatti Niskasaari, jos haluat ottaa häneen yhteyttä, voit niin tehdä vapaasti käyttämällä Ota Yhteyttä lomaketta. Tai tietenkin jotain muuta verkostoa käyttäen jos kysymyksiä tai niitä kehitys ideoita löytyy.

Jos haluat olla yhteydessä Monokulttuuri – työryhmän jäseniin, valitettavasti Ota yhteyttä – lomaketta käyttäen et voi heihin ottaa yhteyttä sitä kautta. Ottaaksesi yhteyttä heihin, suosittelemme lämpimästi lähettämään viestit heidän sosiaalisen median tileihinsä.

Toivottavasti tämä sivusto tulee luomaan jonkinlaista apua ihmisille ja mahdollistaisi uusia Monokulttuuri työryhmän kuulijoita tulevaisuudessa!

Kiitos Kiittäen

Ylläpitäjä – Juhamatti Niskasaari